VOC Brugge: rijschool met een hart voor bestuurders

Over &Bull; Vocb

Kwalitatieve rijopleidingen sinds 1971

De geschiedenis van VOC Brugge vindt zijn oorsprong in 1971 als ‘Autorijschool Willemyns’. Halverwege de jaren ’80 verhuisde de rijschool naar een pand in de Brugse binnenstad.

De rijschoolactiviteit groeide explosief. Na het pand in de Noordzandstraat volgde al snel uitbreiding met een eigen oefenterrein. Autorijschool Willemyns werd een begrip tot zelfs ver buiten Brugge om te leren rijden met de wagen, vrachtwagen of bus.

Over &Bull; Vocb

Van Autorijschool Willemyns
tot VOC Brugge

In 1993 breidde de rijschoolactiviteit uit met rijvaardigheidstrainingen voor motorrijders. Een nieuwe naam drong zich op en VOC Brugge (kort voor VerkeersOpleidingsCentrum) kwam tot leven.

De tweede generatie vervoegde het team. Zij focusten naast de rijschoolactiviteiten ook op de organisatie van verplichte nascholingen voor professionele chauffeurs.

Inmiddels is ook de derde generatie aan de slag bij VOC Brugge. Liesbeth heeft nu versterking van haar zoon Jonas. Samen met hun team van dynamische en gepassioneerde lesgevers staan ze je bij met raad en daad. Of je nu met een auto, aanhangwagen, (lichte) vrachtwagen of bus wil leren rijden? Bij VOC Brugge leer je het op een rustige manier, in alle vertrouwen.

We staan voor je klaar!

Meer weten over onze verschillende (rij)opleidingen of een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Contacteer ons! We helpen je met veel plezier op weg.